Már nincs életveszélyben Schumacher?
2014. január 04. írta: Tibi5000

Már nincs életveszélyben Schumacher?

   Az egykori F1-es pilóta, Philippe Streiff azt állítja a sajtónak, hogy Michael Schumacher már nincs életveszélyben, mert pénteken járt bent a kórházban, és beszélt a hétszeres bajnok kezelőorvosával. Schumit jelenleg is kómában tartják.

   "Gérard Saillant azt mondta nekem, hogy Schumacher állapota komoly, de életveszélyről már nincs szó" - mondta a Telegraph-nak a pilóta.

   Az egykori versenyző a professzorral és a kezelőorvossal is beszélt pénteken. Legutoljára december 31.-én adtak sajtótájékoztatót, ott csak szűkszavúan annyit mondtak, hogy kicsit javult az állapota, és jobb a helyzet, mint tegnap.

   A kórház, ahol kezelik Schumacher-t nem mondott semmit ezzel kapcsolatban, azaz a hír nincsen megerősítve. Streiff menedzsere azt mondta, hogy Schumi állapota kritikus, de stabil, és nincs életveszélyben.

   Annyi biztos, hogy hétfő előtt nem fognak sajtótájékoztatót tartani.

   Michael vasárnap szenvedett síbalesetet a Francia-Alpokban, ahol családjával és barátjaival ünnepelte volna születésnapját. Hat napja fekszik a grenoble-i klinikán, ahol kómában van. Tegnap töltötte be a 45. születésnapját.


   (Fotó: AFP / Philippe Desmazes)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr775732339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása