Eddie Irvine nem néz többet F1-et!
2013. december 19. írta: Tibi5000

Eddie Irvine nem néz többet F1-et!

   Mélységesen fel van háborodva az egykori Ferrari pilóta, Eddie Irvine, aki kijelentette, nem néz többet a tévében Forma 1-et. Ugyan ettől még nem fognak becsődölni, a felháborodásának alapja van.

   Azon háborodott fel, hogy az utolsó futamban dupla pontokat fognak kiosztani. Szerinte már csak egy nagy vicc lett az egész sportág, és nem is fogja többet tévében nézni a futamokat. 

   „Ezzel a dupla pontos idényzáróval elérték, hogy egyáltalán ne nézzem tovább az F1-es futamokat – mondta a Ferrarival az 1999-es világbajnokságot a második helyen záró Irvine. – Szégyen ez a szabály, de tényleg. Szégyellje magát, aki kitalálta! Nevetséges, ilyen rossz viccet még sohasem hallottam."

   Lewis Hamiltonról is megvan a véleménye az ex-pilótának: „úgy tűnik, őt csak az érdekli, hogy filmsztár vagy rapper legyen, és erre a törekvésére rámegy az F1-es teljesítménye."

   Megkérdezték arról is, beszél e még valamelyik kollégájával.

   „Már senkivel sem tartom a kapcsolatot az F1-ből. Kimi néha felhív, ha be van rúgva" - mondta az őszinteségéről is ismert Irvine. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr675700154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása