Dirk Berger távozik a Vasastól
2013. november 29. írta: Tibi5000

Dirk Berger távozik a Vasastól

   Pénteken, azaz ma a Vasas NBII-es labdarúgó csapat 1-2-re kikapott a Dunaújvárostól, ami Dirk Berger edző lemondását jelentette is egyben. 

   - Már korábban eldöntöttem, hogy a szezon végén távozok A körülmények nem teszik lehetővé, hogy professzionális munkát lehessen végezni és elegem van abból, hogy a szurkolók így viszonyulnak a játékosaimhoz, folyamatosan sértegetnek engem, illetve csapatomat. Normális körülmények között úgy kellene működni, hogy nehéz helyzetben összefognak az érdekeltek, a szurkolók, a vezetők és a klub érdekét helyezik előtérbe a saját szimpátiájukkal szemben. Ha ilyen magasak az elvárások, mint Angyalföldön, adottnak kellene lenni a körülményeknek, hogy a rengeteg sérült helyére új játékosokat igazoljunk. Egyetlen fontosabb dolog van, mint a játékosok és edző, az pedig a klub. Köszönöm kollégáim, Tóth András és Fekete János munkáját, rajtuk nem múlott semmi, ők igazán profi munkát végeztek. További sok sikert kívánok a Vasasnak. - fejezte be az edző. 

   Hogy ki lesz a következő edző, azt még nem tudni, de a csapat vezetősége már intézkedik.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr285668138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása