Lombard Pápa - Kecskemét 3-1
2013. november 01. írta: Tibi5000

Lombard Pápa - Kecskemét 3-1

   Nem meglepő módon sokadszorra sikerült mérkőzést nyernie az OTP Ban Liga 13. fordulójában a Lombard Pápának, méghozzá 3-1-es arányban. Így látták az edzők:

   Tóth Bálint (Lombard Pápa): – Hogy mit súgtam Kenesei Krisztián fülébe, amikor beállt, az egy folyamatnak a része, mert az elmúlt időszakban mi többet beszélgettünk, mint edzettünk. Van egy sérülése, a meccs előtt összedrótoztuk őt, a szünetben azt beszéltük, hacsak húsz percre tud beállni, akkor húsz percre jön. Egy góllövő csatár, aki érzi, hogy hová jön labda, és azt be is tudja fejezni. Beállt és gólt szerzett, ez Debrecenben is megtörtént, és most is, de ehhez nemcsak az edző, a játékos is kell természetesen, mint ahogy a csapat is, Tóth Gábornak parádés volt a beadása, a kapus és a védő közé. Ez egy csapatmunka volt. (MTVA)

   Bekő Balázs (Kecskemét): – A második félidő elején volt egy tízperces rövidzárlatunk, ami megpecsételte a sorsunkat. Azt gondolom, tíz emberrel is teljesen partiban voltunk, tizeneggyel meg pláne, de sajnos ez egy ilyen meccs volt. A kiállításnál semmi különösebb nem volt, de én ezt inkább most megtartanám saját magamnak. Semmi olyat nem mondtam, ami csúnya lett volna, bár lehet, hogy egy kicsit elragadtak az indulatok, vagy elragadott a hév, hiszen nem állt jól a szénánk. Valószínűleg ez is belejátszott, hogy türelmetlenebb voltam a kelleténél. Egy balbekket veszítettünk el a piros lappal, így a csere adta magát, de arra, hogy a második félidő első tíz percéből rosszul jövünk ki, erre nyilvánvalóan nem számítottam. A félidőben is azt mondtam, hogy ezt a mecset a kiállítástól függetlenül meg lehet nyerni. Azután az első 10 perc után volt is bőven lehetőségünk, de a kétgólos hátrány kicsit sok volt. (MTVA) (Fotó: lombardfcpapa.hu/Polgár Szilárd)

                                    

                                    (A Lombard Pápa vezetőedzője, Tóth Bálint)       

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr865609808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása