Beckhamnek saját focicsapata lesz
2013. október 31. írta: Tibi5000

Beckhamnek saját focicsapata lesz

   Egyes értesülések szerint Beckham Miamiban fog csapatot indítani, amely majd az MLS-ben, azaz az észak-amerikai profi bajnokságban fog szerepelni. A visszavonult legenda 25 millió dollárt fog fizetni az indulásért. 

   Az MLS-nél akar maradni Beckham, ám ezúttal nem játékosként láthatjuk a meccseken. A Los Angeles Galaxy egykori játékosa most tulajdonosként vagy klubvezetőként akar részt venni a saját csapatánál.

   25 millió dollárt kell majd fizetnie a csapat indulásáért, ami lényegesen kevesebb, mint másoknál. Hogy miért? Mert Beckham.

– Tisztában vagyunk vele, hogy Miami észak-amerikai egyik leglelkesebb futballpiaca. Találkoztunk David Beckham-mel és egy új csapat tulajdonlásáról beszéltünk, és nagyon várjuk, hogy egy napon David valóban egy MLS-csapat első embere legyen – mondta Dan Courtemanche, az MLS alelnöke.

   Volt már csapata Miaminak az MLS-ben, de az három év alatt becsődölt. Valószínűleg ezzel a csapattal nem így lesz. Hogy miért? Mert Beckham..

                                              

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr215607738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása