Moniz a dobogóról beszél, a bajnoki címet elfelejtette
2013. október 20. írta: Tibi5000

Moniz a dobogóról beszél, a bajnoki címet elfelejtette

   Ricardo Moniz a csakfoci.hu-nak nyilatkozott a Ferencváros jelenlegi helyzetéről:

   - Az előző szezonban tettünk egy nagy lépést, a tizenegyedik helyről feljöttünk az ötödikre. Most nagyon fontos, hogy dobogóra kerüljünk. Ennek van realitás és meg is kell valósítani. Természetesen mindig a legmagasabbra törünk, de ahhoz hogy mi legyünk a bajnokok, sokat kell javulnunk. Úgy nézett ki, hogy végre összeáll a védelmünk, de az Akeemmel történt sajnálatos események miatt, most újra problémáink vannak a hátsó alakzatban. Leonardora még mindig nem számíthatunk, pedig ő az NB I egyik legjobb játékosa. Sajnos a kapusaink nem hozzák azt, amit korábban, Böde Dani sem termeli úgy a gólokat, ahogy szokta, Jenner, Somalia, Józsi és Gyömbér is elmarad attól, amit korábban nyújtott, vagyis szinte mindenkitől többet várok.

   A vezetőedző a 8-1-ről is beszélt:

   - Ez a 8-1 nagyon közel van a realitáshoz. Nem éreztem a magyar válogatotton, hogy győzelmi szándékkal léptett volna pályára Amszterdamban, nagyon tartottak a hollandoktól. Úgy látom, hogy a magyar foci helyzete egyáltalán nem reménytelen, hiszen olyan múltja, hagyománya van az országban ennek a sportágnak, amit nagyon kevés helyen mondhatnak el. Hollandiában a jóléttől elkényelmesedtek az emberek, itt Magyarországon a foci egy kiugrási lehetőég lehet, csak éhesnek kell lenni a sikerre. Ez igaz a játékosokra és az edzőkre egyaránt. Sajnos én azt sem látom, hogy a futball szereplői közül mindenki egy irányba húzna. Olyan apró dolgokon vitatkozunk, amelyek a magyar labdarúgás szempontjából és jövőjét illetően egyáltalán nem fontosak. Érthetetlen számomra, hogy ezen eddig nem tudtunk változtatni. Ha meglesz az elhatározás és az összefogás, akkor meggyőződésem, hogy elindulhatunk felfelé - zárta a holland szakember. (FOTÓ: SASGABOR.HU)

 

                                          

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr435589261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása