Egervári halott feleségén viccelődtek
2013. október 15. írta: Tibi5000

Egervári halott feleségén viccelődtek

   Nem valami kedves poént sütött el Sebestyén Balázs a Vundersön és Zuperszexi debütáló adásában. Társát, Vadon Janit és természetesen a közönséget akarta megnevettetni "eget verő" viccével, ami elég rosszul sült el, ugyanis Egervári mára már elhunyt felesége volt a főszereplő. 

   Látszólag jól szórakoztak az alábbi poénon, ami feltételezésem szerint nem akarattal volt: 

– Ez teljesen friss, kétnapos, ismered? – kérdezte műsorvezetőtársát Sebestyén. – Egervári Sándort ébresztgeti a felesége. „Szívem, kelj fel, már kilenc…” „Micsoda? Kaptunk még egyet?

   Ezen a kis ártatlan viccen lehetett volna hahotázni, ám annyi szépséghibája a dolognak volt, hogy Egervári felesége két évvel ezelőtt meghalt. Akkor ezt mondta az ex-kapitány: 

- Óriási kettősség volt bennem. Helyt kellett állnom a válogatott élén, miközben a feleségemet otthon ápolták gyermekeink. Ebben a nehéz helyzetben is Ági biztatott engem, hogy koncentráljak a mérkőzésekre, miközben már tudtam, nem lehetünk sokáig együtt.

   A Blikk megszerette volna keresni a műsorvezetőt és a csatornát, de a cikk megírásáig nem tudták velük felvenni a kapcsolatot. 

                

                    (Akkor még nem tudták, hogy ez a poén nem úgy fog elsülni, ahogy kigondolták)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr975571850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása