Elhunyt Maria de Villota!
2013. október 11. írta: Tibi5000

Elhunyt Maria de Villota!

   Péntek reggel, azaz ma találták meg holtan Maria de Villota spanyol autóversenyzőt, a Marussia korábbi tesztpilótáját, ami nem kis szónak számít, hiszen Ő volt az első, aki nő létére autóba ülhetett pilótaként.

   Egy helyi rádió közölte a halálhírét, majd több újság is megerősítette a szomorú hírt. Sevillában találták meg a holttestét egy hotelszobában. Egy konferencia miatt tartózkodott a spanyol városban. 

   Halálának oka egyenlőre tisztázatlan, a család még nem közölte a pontos információkat, a Facebookon azonban üzent a sok rajongónak, amiben a következők álltak:

   „Kedves barátaink! Maria elhagyott bennünket. El kellett távoznia a mennyekbe a többi angyalhoz. Hálásak vagyunk Istennek, hogy az elmúlt másfél évet még velünk tölthette."

   Az üzenetben erősen érezni, hogy valószínűleg maradtak nyomok a csúnya baleset után, hiszen hálát adtak Istennek, hogy egy kis ideig még a családdal maradt. Az egyik szemét is el kellett veszítenie a híres versenyzőnek a baleset után.  

                          Maria de Villota

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr605563170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása