Adams kilátástalan helyzetben..
2013. október 01. írta: Tibi5000

Adams kilátástalan helyzetben..

   A Ferencvárosban futballozó játékos szívinfarktust kapott, a helyzete még mindig kilátástalan. Az ügynöke ugyan arról számolt be, hogy megszorította édesanyja kezét, jelezve, hogy van erő benne, de orvosa, Dr. Pavlik Gábor már nem volt ennyire optimista. A Reggeli Start című műsorban nyilatkozott a sportorvos.

   – Ahogy olvasom az állapotáról szóló híreket, arra nem látok esélyt, hogy tovább sportoljon. Egyelőre az lenne az öröm, ha életben lehetne tartani. Ha ennyi napig eszméletlen, ennyi napig súlyos állapotban van, akkor a kilátások kétségesek. És valóban, ha nagy a kiterjedése a dolognak, akkor tényleg a műszív az, amivel élhet a későbbiekben. Magyarországon több ilyen operációt is elvégeztek már tudtommal, és ha jól tudom, 40 százaléka az operáltaknak többéves túléléssel élt tovább. Ezt látom én egy optimista kimenetnek, többre sajnos nem látok esélyt – fogalmazott.

   A műszív természetesen csak akkor kell neki, ha nem sikerül donort találni a fiatal játékosnak. Nagyon szorítunk érte!!

                                       

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr455544992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása