F1 csapatok - Lotus F1 Team
2013. augusztus 04. írta: Tibi5000

F1 csapatok - Lotus F1 Team

   A Lotus székhelye az Egyesült Királyságban van, azon belül Enstoneban, a Renault jogutódjaként. Az első versenyükre 2012-ben került sor, igen, jól hallottátok, 2012-ben, az Ausztrál Nagydíjon. Ott Raikkönen hetedik lett, csapattársa, Romain Grosjean pedig kiesett. A 2012-es évben 303 pontot szereztek, ami a negyedik helyre volt elég. Kezdésnek nagyon jó volt. 

   A csapatfőnök Éric Bouiller. Az első győzelemre 2012, 18. versenyén került sor, az abu-dzabi nagydíjon, ahol Kimi Raikkönen óriási harccal, az első lett. Csapattársa, Romain Grosjean is próbálkozott, legjobb eredménye egy második hely volt, a Kanadai nagydíjon. A Pirelli gumikat használják, a Renault RS27-2013-as motorral. 

   (Következő: Mercedes)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr365444480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása