Jó véleményük van Geráról
2013. július 21. írta: Tibi5000

Jó véleményük van Geráról

   Magyar légiósunkról örömmel beszél a West Bromwich Albion edzője, Steve Clarke, aki elmondta, nagyban számít a játékosra. Az előző idényben bevethető volt a játékos, legalábbis a szakvezető szerint, a csapat legjobb játékosai közé tartozott, emellett kellemes ember. Ilyenekből kéne több.. Az edzéseket illetően, a vezetőedző 4-6 hét múlva veti be az edzéseken a magyar játékoson. 

   A Puskás Akadémia hamarosan össze csap Gera Zoltán csapatával, a WBA-val. Erről, és a játékosról is beszélt Steve Clarke. Ugyan a játékosnak még nincs jövő évre szerződése, de nagy valószínűséggel, ha az utolsó pillanatban is, de megfogják. Legalábbis reméljük. 

   – Zoltán nagyon komoly sérülést szenvedett januárban, de már ő is látja annak a kemény rehabilitációs munkának a gyümölcsét, amit tél óta végez. Még négy-hat hétre van szüksége, hogy utolérje magát és csatlakozzon a többiekhez. Remélhetőleg minőségi játékosként "kapjuk vissza", mert tudjuk, Zoltán értéket képvisel. Keményen, elszánt profiként dolgozik azon, hogy mihamarabb visszatérhessen. Amikor Zoltán bevethető volt az elmúlt idényben, a csapat erősségei közé tartozott, azonban a bajnokság második felében nélkülöznünk kellett a kvalitásait. Szerencsések vagyunk, hogy ilyen kaliberű játékosunk van, mint Zoltán, aki ráadásul nagyon jó ember. Ha az előttünk álló hosszú Premier League-idényt vesszük, az az érdekünk, hogy minél több kellemes ember legyen a keretben, mert ilyen környezetben könnyebb sikereket elérni. Zoltán a kellemes emberek közé tartozik, ezért is van rá szükségünk – mondta a szakember a pfla.hu-nak.

  De vajon a csapatnak mik lesznek a céljai a következő szezonban?

   – Az elmúlt idényünk valóban nagyon jól sikerült. Azzal hogy a nyolcadik helyen végeztünk, talán túl is szárnyaltuk az előzetes várakozásokat. Az új idényben egyfajta nyomás lesz rajtunk, az emberek elvárják, hogy megismételjük vagy inkább túlteljesítsük az előző évi eredményeinket. Nincs ez másként a klubnál sem: én és a játékosok is még jobb idényt tervezünk, mint amilyen az előző volt és azt gondolom, hogy ez egy remek kiindulópont. Nicolas Anelka személyében minőségi játékost igazoltunk és három-négy hasonló szintű labdarúgót szeretnénk a csapatban ahhoz, hogy túlteljesítsük az előző idényben elért sikereinket – fogalmazott.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr435417646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása