Kutyaszorítóban a Honvéd!
2013. július 18. írta: Tibi5000

Kutyaszorítóban a Honvéd!

   Az Európa-Liga második selejtezőkörében nagy pácban van a Budapest Honvéd: A csapat 2-0-ra kikapott a Vojvodina ellen, vendégként. A szerbek már az első húsz percben rúgtak egyet a kispestieknek, majd rá néhány pillanatra tíz emberre fogyatkoztak, mégis növelték az előnyüket a második félidő derekán. Méghozzá egy büntetőből!

   A Honvédnak még volt is egy jobb, támadósabb periódusa a második félidő elején, de a helyzetekből nem lett gól. A visszavágót egy hét múlva rendezik majd a Bozsik stadionban, 

   Vojvodina – Bp. Honvéd 2-0 (Trajkovic 19., Vranjes 71. – 11-esből)

   Összegzésben nem voltunk toppon, de otthon biztos minden jobb lesz. Ugyan ahhoz csoda kell, hogy hármat rúgjunk a Vojvodinának, de még faraghatunk a hátrányunkból. A Debrecen ma, idegenben 2-2-őt játszott a Strömsgodset ellen, ami alapjába véve egy nagyon jó teljesítmény. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr785414101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása