Az NB I új sztárja?
2013. július 05. írta: Tibi5000

Az NB I új sztárja?

   Kölcsönben volt az NB II-es Kozármislenyben, az alig 19 éves játékos visszatért Pécsre. A NB I egyik új tehetsége lehet. Még így sem ismerős? Akkor elmondom, Városi Viktorról beszélünk. 

   Az NB II-ben kihagyhatatlan volt a kezdőből, nagyon remélem, ez ezután is így lesz a PMFC-Matias csapatában. Az edző természetesen nagyon dicsérte a fiatal játékost: 

   – Ő egy nagyon jó mentalitású, valóban tehetséges játékos, akiben benne van az NB I-es szereplés lehetősége – dicsérte Városit a vezetőedző, Szabó Zsolt a bama.hu-n. – Az adottságai megvannak ahhoz, hogy első osztályú futballista váljon belőle, kellő sebességgel és remek testfelépítéssel rendelkezik. Persze játékban, technikai és taktikai téren még fejlődnie kell. Alapvetően center, de kipróbáltuk jobb oldali középpályásként is, és ezt a feladatot is kiválóan megoldotta.

   Városi Viktor pedig öreg rókákat megszégyenítő módon beszélt arról, hogy igenis készen áll az NB I-re. 

   – Fiatal vagyok még, de úgy érzem, készen állok az NB I-re – mondta a 19 éves Városi, aki tisztában van azzal, hogy a Kozármislenyben eltöltött egy év nagyon jót tett neki. – Nagyon sok mindent megtanultam Mislenyben, elsősorban a helyezkedést, a taktikai dolgokat illetően fejlődtem sokat. Remek csapat volt, nagyon összetartó, jó társaság. Az elsődleges célom az volt, hogy visszakerüljek a PMFC-hez, ami ugyebár megvalósult, de egyelőre nem biztos, hogy maradhatok. Úgymond próbajátékon vagyok most a csapatnál. Az biztos, hogy mindent megteszek azért, hogy meggyőzzem a szakmai stábot, érdemes engem marasztalni. Szeretnék itt futballozni, az első félévben az a célom, hogy beépüljek a csapatba, a második félévben viszont már meghatározó tagja akarok lenni az együttesnek, s olyan teljesítményt szeretnék nyújtani, ami mindenki számára kedvező – fogalmazott Városi. (Fotó:kozarmislenyse.hu)

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr555392538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása