Egy kosaras naplója - filmbemutatás
2013. június 15. írta: Tibi5000

Egy kosaras naplója - filmbemutatás

   Íme a második bemutatás, mint azt látjátok, most az 1995-ben bemutatott Egy kosaras naplója című filmet, angol fordításban The Basketball Diaries. A 102 perces életrajzi dráma 1995-ben készült el teljesen, és mint azt később észrevehető volt, rengeteg pozitív visszajelzést kapott, például a magyar PORT.hu-n 8,9-es értékelést kapott a látogatóktól 10-ből.

   Remek film remek színészekkel, Jim Caroll regényéből. A filmben megismerkedünk iskola balhékkal, fegyveres rablásokkal, utcai bandákkal, sikertelen elvonókúrákkal, és ezt mind Jim Caroll élte meg, aki a regényt is írta saját életéből, őt Leonardo DiCaprio alakítja, akit ismerhetünk a most elkészült A nagy Gatsbyből, vagy a Django elszabadul című western filmből. De a produkcióban szerepe van Mark Wahlbergnek is, vagy éppen Juliette Lewisnak.

   Hogy a stábtagokról is beszéljünk, a filmet Scott Kalvert rendezte, akinek ez volt az első nagyszabású filmje, és még rá 7 évre volt egy, de utána eltűnt a rivaldafényből. A forgatókönyvet Bryan Goluboff írta. És ha valaki tudja, mit jelent az a kifejezés, hogy executive producer, azt kérem az info.fazekasadrian@gmail.com gmail fiókomra küldje :D

   Hasonló témájú a Trainspotting nevű filmhez, drog-drog, ugyanaz.

   Trailer: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0vhpB6EF6l8

   És a teljes film: http://adf.ly/393349/http://sceedo.cc/watch/44166

   Ha valakinek van valami észrevétele, vagy esetleg tudna egy filmet ajánlani amit a blogra is feltehetek, azoknak is a fenti mailben fogadom válaszát. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr955362972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása