José Gomez szerint szervezettebbnek kéne lennie a magyar focinak!
2013. március 28. írta: Tibi5000

José Gomez szerint szervezettebbnek kéne lennie a magyar focinak!

– Itt a klub célja, hogy európai színvonalat képviseljen, ez pedig egyezett az én terveimmel, vagyis, hogy a csapat megnyerje az összes meccsét, és egy olyan gárdával dolgozzak, amelyik nyerni akar. Nagyon jól érzem magam itt. Mindenki nagyon barátságos volt velem, amikor megéreztem. A játékosok és a klub is elfogadta az elképzeléseimet. Jók a feltételek a Vidinél, a klub is nagyon szervezett, így nincs okom panaszra – kezdte a portugál tréner a Sportklub"Meztelenül" c. műsorában, majd kitért elképzelése sarokpontjára is.

– Az edzők általában nagyon nagy hangsúlyt helyeznek a támadó játékra, de néha megfeledkeznek a védekezésről. Az egyensúlyt meg kell találni a támadó és a védekező játék között. Ez a kulcs, és ez sikerre vezetheti a Videotont is – mondta Gomes, aki a honi labdarúgásról is beszélt.

– A fiatal magyar futballisták nagyon jók, nagyon tehetségesek. A magyar futballnak talán szervezettebbnek kellene lennie. Érzem, hogy mindenki ezt akarja, de ez egy hosszú út. Voltam egy mérkőzésen Budapesten a múlt héten és a légkör fantasztikus volt. Az emberek, a szurkolók imádják a focit, és ez extra motivációt jelent a játékosoknak is – nyilatkozta a tréner.

Gomes azt sem titkolta, ki számára a legjobb a szakmájában.

– A legjobb edzők a világon számomra a portugálok. Mourinho a legjobb, hatalmas tudása van, és képes úgy hatni a játékosaira, hogy kihozza belőlük a maximumot – fogalmazott az edző, majd kitért az általa a világ legjobbjának tartott Cristiano Ronaldóra is.

– Manchesterben addig volt az edzőteremben minden nap, amíg az be nem zárt. Mindig haza kellett zavarni, aztán vett magának ugyanazokkal a gépekkel egy saját edzőtermet. Fokozatosan napról-napra jobbá vált. Az edzések megszállottjává vált, és ez az a képesség, amire szükségünk van, mert a tehetség pusztán nem elég – zárta gondolatait Gomes.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr615177447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása