Döbbent: Alapember távozik a Liverpool-tól
2015. január 02. írta: Tibi5000

Döbbent: Alapember távozik a Liverpool-tól

Na, lerántom a leplet, ha még eddig nem tudtátok, Steven Gerrard-ról van szó, aki bejelentette, hogy az idény végén távozik a Liverpool csapatától, amit 1998 ót erősít, tehát lassan 17 éve. Nekem hithű meggyőződésem volt, hogy Gerrard "nem lép félre", és a 34 éves játékos a vörösöknél fejezi be pályafutását.

Hát, vannak csodák.

A játékos egyébként elmondta, hogy élete egyik legnehezebb döntése volt ezt meghozni: továbbá hozzátette, hogy még nem tudja, hol fogja folytatni, de az biztos, hogy nem Angliában lesz, mert nem sosem tudna pályára lépni a Liverpool ellen.

„Életem legnehezebb döntése volt ez, amelyen én és a családom is nagyon sokáig gyötrődtem – áll Gerrard közleményében. – Azért jelentettem most be, hogy a menedzser és a csapat figyelmét ne tereljék el a sorsomról szóló pletykák.”

„Azért döntöttem így, mert valami újat akarok kipróbálni a pályafutásom és az életem során. Szeretném elkerülni, hogy a visszavonulásom után legyen bármi is, amit megbánhatnék. Nem tudom eléggé meghálálni Brendannak, a tulajdonosoknak és mindenkinek a klubnál, hogy ilyen jól kezelték a helyzetet, nyugodt szívvel távozhatok. Szintén köszönetet szeretnék mondani a csapattársaimnak és a szakmai stábnak a folyamatos támogatásukért. Nagyon remélem, hogy egyszer visszatérhetek ide, és újra a Liverpool szolgálatába állhatok, hogy a legtöbb segítséget nyújthassam a klubnak.”

A 8-as mezszámú játékos a pályafutása alatt 695-szor játszott a Liverpool színeiben, ebből pedig 180 gólt szerzett.

Egyes pletykák szerint az MLS ligában, azaz az Egyesült Államokban kívánja folytatni karrierjét. Már csak az a kérdés, hogy Gerrard távozása mennyire viseli meg a szurkolókat, és a csapatot?

Neked mi a véleményed? Írd meg nekünk levélben, vagy hozzászólásban!

Fotó: Action Images

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr657034703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása