Mit várjunk a Lokitól?
2014. július 22. írta: Tibi5000

Mit várjunk a Lokitól?

A magyar szurkolók legnagyobb meglepetésére a Cliftonville otthonában, azaz Észak-Írországban a Debreceni VSC csak egy gól nélküli döntetlent tudott összehozni, hamarosan kezdődik a második forduló, amire már otthon kerül a sor. De menny is az esélye, hogy a Debrecen végül is továbbjut?

Bárhogy is nézem, elég nagy. A sportfogadó irodák is megbíznak Kondás Elemér csapatában, ha valaki a Cliftonville együttesére fogad, 11,00-es szorzóval találja szembe magát, míg a Debrecené csak 1,22, legalábbis a mostani állapotok szerint.

Gondolom mondanom sem kell, a két csapat az EL-ben találkozott először, mert ugye mi köze lenne a Lokihoz egy észak-ír csapatnak? Ennek ellenére a Cliftonville hazai környezetben egyáltalán nem volt megilletődve magyar ellenfelétől, sőt, még kapura lövésük is volt 6, és a labdabirtoklási statisztikában is majdnem kiegyenlített az állás, így mondhatnánk azt is, a Cliftonville méltó ellenfele lenne a Debrecennek, ha mindig otthon játszani.

A Debrecen nemrégiben játszotta le az OTP Bank Liga "előhangolóját", a Szuperkupát, amit a bajnok és a kupagyőztes vív meg egymással, így tehát a Loki és az Újpest találkozott egymással, a végeredmény a liláknak kedvezett, de csak büntetőkkel tudták megverni debreceni ellenfelüket.

Míg a Cliftonville a maga a bajnokságában, a maga nemében sikeres csapat, a legutóbbi 9 mérkőzésén nem kapott ki, sőt, ebből a 9-ből 7-et meg is nyert, illetve négyszeres bajnokcsapat is, öt lenne, csak az elsőt elvették.

A Vörösöknek is becézett csapat vezetőedzője, Tommy Breslin egyébként azt mondta még az első forduló előtt, hogy tudják, a Debrecen nívósabb csapat, de mindent megfognak tenni a győzelem elérése érdekében. Érdekességképpen az észak-ír labdarúgó csapat eleinte atlétikai klubnak indult. Ebből jön a neve is, Cliftonville Football & Athletic Club. 

Hamarosan kezdődik tehát a "mindent eldöntő meccs", amit az M1 élőben fog közvetíteni. Hajrá magyarok!

 

Kép: www.magyarfutball.hu

Sport-Király

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr456535717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása