Kezdődik az U19-es EB
2014. július 19. írta: Tibi5000

Kezdődik az U19-es EB

Ma fogja játszani a magyar csapat a nyitómérkőzését, egyben az U19-es EB első meccsét, ahol a sógor, Ausztria lesz az ellenfél. Mészöly Kálmán ellenben nem hallgat barátaira, akik azt mondják, hogy áldozzák fel a mérkőzést. 

Mikor a Nemzeti Sport azt kérdezte tőle, voltak e olyanok, akik szerint az Ausztria elleni találkozó nem fontos, ezt válaszolta: – Mondom, néhány barátom tanácsolta ezt, de őket is meggyőztem, hogy nekem, nekünk, sőt az egész magyar futballnak óriási szüksége van sikerélményre. Minél több sikerélményre. Itthon játszunk, hazai közönség előtt léphetünk pályára, már csak ezért sem engedhetjük meg magunknak, hogy taktikázzunk, óvatoskodjunk. Ki kell szolgálnunk a lelátón helyet foglaló hat-nyolcezer drukkert, és mindazokat, akik bíznak bennünk.

Nem lesz könnyű mérkőzés, annyi biztos, de ha mindent belead a csapat, könnyen legyőzhetjük az osztrákokat. Addig is, a Nemzeti Sport képét nézzétek, ez lesz az összeállítás:

 

Idézetek forrása: Nemzeti Sport

Kép: Nemzeti Sport

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr466523787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása