Leonardo a Münchené - hivatalos
2014. július 17. írta: Tibi5000

Leonardo a Münchené - hivatalos

Tegnap még csak feltételezetten írtam arról egy cikkben, hogy Leonardo könnyedén a 1860 München játékosa lehet, ugyanis pont olyan játékost kerestek, mint ő. Lehet, hogy ez elsőre hülyén hangzik, azonban ezt maga Ricardo Moniz mondta, a Ferencváros korábbi edzője. A brazil játékos most újra a mesterrel dolgozhat.

Sokáig nem volt veszélyben pénzügyileg Leonardo, ugyanis kb. egy hete bontottak közös megegyezéssel szerződést a Ferencvárossal, most azonban már az 1860 München játékosa, ez pedig hivatalos.

A másodosztályú csapat egyébként a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Leonardo egy évre írt alá a csapathoz, a Fradi szurkolóinak legnagyobb bánatára. 

Jól ismerem, képes középen, a csatárok mögött, de a szélen is futballozni. Kreatív játékos, aki tökéletesen képes lehet beilleszkedni a játékunkba - mondta Moniz a brazil játékosról. 

Nagyon várom már az 1860 München-kalandot. Teljes mértékben azonosulni tudok a klub ambícióival, és mindent megteszek majd a lehetséges sikerekért - ezekből a sorokból is jól látható, hogy a Fradi korábbi játékosa mennyire is örül annak, hogy míg rengeteg tehetséges játékos munka nélkül, illetve csapat nélkül vannak, ő mindössze egy hét alatt talált új együttest. Ezért ez nagyban Ricardo Moniznak és köszönhető.

A 31 éves játékos tehát mostantól hivatalosan is az 1860 München játékosa.

Cikk: Leonardo Münchenbe vette az irányt - http://sport-kiraly.blog.hu/admin/post/edit/6514765

Képek: www.tsv1860.de

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr106517781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása