Sabella akkor is lemond, ha megnyerik a VB-t
2014. július 12. írta: Tibi5000

Sabella akkor is lemond, ha megnyerik a VB-t

A németek ellni lesz Alejandro Sabella argentin szövetségi kapitány utolsó mérkőzésre, ugyanis az ügynöke jelentette be, hogy távozni fog a csapattól, hivatkozásként a fáradtságot adta meg. Ha pedig még valaki nem tudná, az Argentína-Németország a 2014-es Világbajnokság döntőmeccse lesz. További információkért kattints a "Tovább" gombra.

Eugenio Lopez, Sabella ügynöke az FM Deltának mondta el, hogy az 59 éves kapitány távozni fog a poszttól, és teljesen mindegy, hogy mi lesz a meccs vége. Akkor is megy, ha nyernek, akkor is, ha kikapnak. 

Eljutott a csúcsra, és szerintem mindent el is követett, hogy sikeres legyen a válogatottnál. Itt az ideje, hogy valaki átvegye tőle a stafétát. Mindenképpen távozik posztjáról, legyen bármi is az eredmény, legyünk akár világbajnokok, ez a kör bezárul. Szerintem már az első napon eldöntötte, hogy a vb után távozik, és bár közben meggondolhatta volna magát, szerintem már nem fogja. Bár a szövetség szeretné, ha maradna, nem fogja megmásítani a döntését. Szüksége van most a pihenésre, aztán majd szeretne új kihívásokat találni - mondta az ügynök pénteken.

Sabellát nagy valószínűséggel isteníteni fogják hazájában, ugyanis három éve van a csapatnál, azaz 2011-től lett kapitány, mégis egy nagyon régi, 1990-es átkot tört meg, és Argentínát továbbjuttatta a negyeddöntőből, sőt, már döntőben vannak, ahol az ellenfél a németek lesznek.

Nem lesz könnyű meccs egyik csapatnak sem, bár ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, az emberek kétharmada a németekre tette le a voksát, még ha nem is nekik szurkolnak.

Kép: csakfoci.hu

Sport-Király

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr506502387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása