Suárez Barcelonába igazol
2014. július 11. írta: Tibi5000

Suárez Barcelonába igazol

Nem csak Besic okozott fejfájást a liverpooli csapatnak, még Luis Suárez is elhagyja a süllyedő hajót, mely épp most kezdi valahogy összekapni magát. A harapós kedvű játékost ugyan négy hónapra eltiltották, most érkezett meg hivatalosan a hír, hogy a Barcelona csapatát fogja erősíteni. 

„A Liverpool megerősíti, hogy Luis Suárez elhagyja a klubot, miután az megállapodott a Barcelonával. A játékos engedélyt kapott, hogy átessen a szokásos formalitásokon, hogy a végleges legyen az átigazolás. Szeretnénk megköszönni Luisnak az eddigi hozzájárulását és szerepét abban, hogy ismét elhozza a klub a Bajnokok Ligáját az Anfieldre. A Liverpoolnál mindenki a legjobbat kívánja Luisnak és a családjának a jövőben” - írják a közleményben.

„A Barcelona és a Liverpool megegyezett egymással Luis Suárez átigazolásával kapcsolatban, az uruguayi támadó a jövő héten utazik Barcelonába orvosi vizsgálatra, amelyet követően ötéves szerződést ír alá, és hivatalosan is bemutatják a médiának és a szurkolóknak, mint a Barcelona játékosa - ez pedig a katalánok honlapján olvasható.

A 27 éves játékos eddig kétszer harapott, először Braniszlav Ivanovicsot, legutóbb pedig Giorgio Chiellinit sikerült "felfalnia", mint már írtam róla, Suárez közleményben kért elnézést, Chiellini pedig megbocsájtott. 

Az eltiltás ellenére 31 gólig jutott az angol élvonalban, Ronaldóval holtversenyben aranycipős lett. 

További információk olvashatók hamarosan itt, és a nemzetisport.hu oldalán.

Kép: fcbarcelona.com

Friss hír: A cikk megírása után érkezett a hír, hogy Luis Suárez nem kevesebb, mint öt évre ír alá a Barcelona csapatához.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr236500425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása