Kié lesz Besic?
2014. július 11. írta: Tibi5000

Kié lesz Besic?

Rengeteg angol klub vágyakozik a magyar Ferencvárosban játszó bosnyák labdarúgóra, Muhamed Besicre. Egy országa beli lap nemrég még tényként közölte, hogy az angol élvonalbeli Swansea játékosa lesz, most azonban fordult a kocka. Nem is kicsit. És hogy hová is igazol Besic, azt megtudhatod, ha a "tovább" gombra kattintasz.

Sokáig tényleg úgy tűnt, hogy a Swansea lesz Besic csapata, azonban az utolsó pillanatban megfeneklett a tárgyalás, így fuccsba ment ez az átigazolása.

Azonban nincs oka félni a játékosnak, rengeteg csapat érdeklődik, netán vágyakozik utána, ilyen például a Liverpool csapata is, merthogy a klub spanyol edzője, Roberto Martínez is szeretné a játékjogát. 

Itt megint van egy azonban, mert angol lapértesülések szerint szinte biztos, hogy nem a Swansea, nem a Liverpool, nem a West Ham, mert egyébként ők is érintettek voltak, hanem az Everton csapatához igazol a futballista.

Roberto Martínez, az evertoni tréner 2 és fél millió fontos ajánlatot tett, így szinte biztos, hogy ez az összeg lesz majd a befutó mind közül. A hírt egyébként az angol Daily Mail hozta le elsőként. 

Ha már angol lapok, a mirror.co.uk szerint 24 órán belül eldőlhet, hogy végül is hol köt ki Besic, de annyi biztos, hogy a Ferencváros után angol élvonalbeli csapathoz igazol, szinte biztos, hogy az Evertonhoz. 

Kép: Csakfoci.hu

Sport-Király

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr806499373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása