Nem engednek Suárez ítéletéből
2014. július 10. írta: Tibi5000

Nem engednek Suárez ítéletéből

Mint ismert, Luis Suárezt a FIFA kilenc mérkőzésre és a foci mindennemű tevékenységétől eltiltotta, méghozzá négy hónapra, valamint pénzbírság is "ütötte" a markát: 100 ezer svájci frankot, azaz forintba átszámítva több mint 25 millióval büntették meg a játékost, ami mindenhogyan nézve, sok. És mindezt miért? Mert az Olaszország elleni VB meccsen ismét harapós kedvében volt, most Chiellini lett az áldozat.

A bíró nem látta az esetet, ezért nem állította ki az uruguayi játékost, aki azonban így is megszenvedte a harapást. Egyébként írásban, illetve Chiellini-nek valószínűleg személyesen is elnézést kért, az olasz játékos pedig a Twitter oldalára írta ki, hogy szent a béke, és felejtsék el a dolgot.

A FIFA nem volt ennyire vajszívű, a VB-n több meccset már nem játszhatott a játékos. Miután Uruguay továbbjutott a csoportkörből, bekerült ugyan az egyenes kieséses szakaszba, de rögtön a nyolcaddöntőben elbukott, Kolumbia ellen. A végeredmény 2-0 lett, a kolumbiai James Rodriguez két gyönyörű találatából. Azon az uruguayi csapaton nagyon meglátszott, hogy nincs ott a kulcsemberük, Suárez, ezért a játékos is, és a csapat is hamar távozott a brazíliai világbajnokságról.

Chiellini szerint túlzás ez a négy hónapos eltiltás, Suárez a bocsánatkérés után még hozzátette, hogy soha többé nem csinál ilyet. Úgy tűnik, ez az utolsónak nevezett harapás alaposan meg fog maradni a játékosban, ha nem is, a FIFA tenni fog róla, abban biztos vagyok.

Suárez egyébként épp most tárgyal a Barcelona és a mostani klubja, a Liverpool együttesével a leigazolásról. Az esemény egyébként a mémgyárosok fantáziáját is elindította, a harapás után néhány órával már megjelentek az első humoros fotók Suárez-ről, például ahogy éppen sintérek próbálják elkapni. :D

Fotó: psmagazin.hu, hu.euronews.com

Sport-Király

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr156498369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása