Sajtóvisszhang Schumacher felébredése után
2014. június 17. írta: Tibi5000

Sajtóvisszhang Schumacher felébredése után

Már tegnap is megírtuk, hogy Michael Schumacher, korábbi hétszeres F1-es világbajnok, aki 2012-ben hagyta ott a száguldó cirkuszt véglegesen, fél évig mesterséges kómában tartották, most azonban, hosszú kezelések árán, felébredt. Ugyan beszélni még nem tud, a szeme már pislog, és felesége megérti őt.

A hírről rekordgyorsasággal számoltunk be itt a Sport-Királyon, ahogy a többi híroldal is. Lássuk, hogy például a Bild, vagy a Daily Mirror mennyire örül a német legenda felébredésének:

Daily Mirror:
„Schumacher visszatért a halálból – a Formula–1 legendás alakja felébredt a kómából és megkezdi a rehabilitációt, amely bizonyára hosszú lesz."

The Times:
„Schumacher ismét hall, miután felébredt a kómából – most egy hosszú, nehéz utat kezd meg."

 

Marca:
„Michael Schumacher harca tovább folytatódik. Korábban padlógázzal élte az életét, most lassan, lépésről lépésre kell haladnia."

bild.de:
„Formula–1-es legendánk, Michael Schumacher hétfő óta nincs már kómában! Schumi rehabilitációja lakóhelyétől 40 kilométerre, Lausanne-ban folytatódik. Schumi beszélni még nem tud, de a hangokra reagál és a szemével kommunikál. Feleségének, Corinnának a hangjára sokkal erőteljesebben reagál, mint másokéra."

 

La Stampa:
„Öt televíziós közvetítőkocsi, két tucat kíváncsiskodó, de egyetlen rajongó sem. A lausanne-i kórház előtt Michael Schumacher ottléte során is minden a napi rutin szerint zajlik."

Standart:
„Csoda történt! Schumi felébredt!"

 

Fotó: MTI

A nyilatkozatokat a Nemzeti Sport Online gyűjtötte össze.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr696310596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása