Messi vs. Besic
2014. június 16. írta: Tibi5000

Messi vs. Besic

Mindenki arra várt, hogy ez a Két említett úriember összecsapjon, Mert ott kő-kövön nem marad. Nem is maradt. Argentínának, rendkívül szoros mérkőzésen sikerült 2-1-re megvernie Bosznia és Hercegovinát. A mérkőzés után Messi és Safet Susic is értékelt.

"úgy gondoltam, hogy Messit kilencven percig emberfogással kellene őriznünk, de kiderült, hogy ez képtelenség. Nem tudtuk megfogni az argentin klasszist és ez lett a vesztünk. Sokat számított a Korai öngól, talán ha az nincs, a meccs is máshogy alakult volna "- mondta a Bosnyák Együttes szövetségi kapitánya, Safet Susic. 

Susicról annyit érdemes tudni, hogy 1955-ben született, Spanyolország többek között futballozott a PSG-nel, es a Szarajevónál is. leginkább török csapatok edzője volt, 2009-ben azonban bosnyák kapitány lett.

Ugyan a második VB gólját szerzi Csak Lionel Messi, mégis a meccs legjobbjának választották.  "Bosznia-Hercegovinának remek csapata van, sokat tanultunk ebből a meccsből, fejlődnünk kell. Persze örülök, hogy sikerült begyűjteni a három pontot, nagyon fontos volt az eredményes kezdés "- mondta az Argentin legenda.

Egyvalamiben Bosznia is megegyezett az argentin csapattal: Messi a legjobb a világon és punktum. 

„Messi elképesztő gólt lőtt, nincs mit tenni, ilyen, ha a világ legjobbja ellen lépsz pályára. Jó kis meccs volt, tisztában voltunk az esélyeinkkel, de úgy gondolom, egy döntetlent talán megérdemeltünk volna. Nem adjuk fel, tovább akarunk jutni a csoportból" - mondta Zvejdan Misimovic.

 „Váratlanul sokat hibáztunk, nemcsak a játékosaim, én is csinálhattam volna másként sok mindent, de ezzel majd később foglalkozunk, jelenleg csak az a fontos, hogy bezsebeltük a három pontot. A fordulópontot Higuaín beállítása jelentette, onnantól elkezdett kreatívan, bátran futballozni a csapat. Nagy szerencsénk, hogy van egy Lionel Messink, mondhat bárki bármit, ő a világ legjobbja" - zárta le Alejandro Sabella, aki az argentin válogatott szövetségi kapitánya.

 

Fotó: Reuters

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr346304921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása