VB összefoglaló
2014. június 14. írta: Tibi5000

VB összefoglaló

Igen, még csak négy meccs ment le, de máris összefoglalót tartunk. Mi is maratoni közvetítést tartunk a tornáról, ahogy mondani szoktuk, hogy első kézből értesüljetek a nagy sportvilág minden híréről. 

Brazília - Horvátország 3:1

Én egy kissé elfogult vagyok Brazíliával, hiszen ők a VB-k királyai, mégis elég rég nyerték már meg utoljára a kupát. Sokak úgy gondolták, hogy a nyitómeccs egy izgalmas döntetlen lett, de mint látjuk, ez nem így lett. Marcelo öngóljával ugyan vezettek egy darabig a horvátok, és volt egy-két nagy helyzetük, de a második félidőre Brazília is összekapta magát, és 3:1 lett a végeredmény. Mindenesetre, ha a brazilok tényleg megszeretnék nyerni a VB-t, ehhez azért több kell.

Mexikó - Kamerun 1:0

Óh, igen... Egy cikkben már elmondtam a véleményemet a meccsel kapcsolatban, de még mindig nem kaptam választ arra, hogy a bírók kettő szabályos gólt, hogy a francba tudtak lesnek nézni. Dos Santos lőtte mind kettőt, de a csapatkapitány, Miguel Herrera nem haragszik a bírákra, mert így is sikerült lőniük egy gólt, amit véletlenül nem néztek lesnek. A mérkőzés egyébként meglepően jó volt.

Spanyolország - Hollandia 1:5

Nem tudom, hogy történhetett meg ez a bizonyos eredmény, de hogy senki nem gondolt erre, az biztos. A spanyolok még a vezetést is megszerezték a 30. percben, a hollandok azonban mintha megtáltosodtak volna, "hirtelen" lőttek ötöt a címvédőknek. :O

Chile - Ausztrália 3:1

Még egy 3-1, a nyitómeccs után. Az Ausztrál csapatnak lesz mit fejlődnie, ha tovább akar jutni, de ilyen játékkal ez tényleg nem valószínű. Igazából nem is lehetne sok mindent elmondani erről a meccsről, a három pontot végül is megérdemelte Chile.

Sport-Király

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr516301025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása