Spanyolország - Hollandia 1:5
2014. június 14. írta: Tibi5000

Spanyolország - Hollandia 1:5

Egy meccs, melyre még Győzike sem tudna mit mondani: a 2010-ben VB-t nyert Spanyol válogatott alaposan megaláztatta magát Salvadorban, úgy tűnik, hogy a bajjóslatú péntek 13-a rájuk nagy hatással volt.

Ráadásul Hollandia egy kerek félóráig hátrányban volt, azonban akkor, mintha csoda történt volna, minden megváltozott. Valószínűleg még mindannyian emlékszünk a 2010-es VB-re, amikor a rendes játékidő gól nélkül ért véget, a hosszabbítás utolsó perceiben sikerült megnyerniük a spanyoloknak, Iniesta jóvoltából.

A mérkőzés tagadhatatlanul izgalmas volt, bár a harmadik holland gólnál már sejteni lehetett, hogy Louis Van Gaal taktikája bevált, és ha 2014-ben is Vb-t szeretnének nyerni a spanyolok, akkor még csiszolni kell a játékukat.

A Chile-Ausztrália mérkőzés jelenleg is folyik, most 2-1 az állás pár perccel a vége előtt, tehát a B csoportot Hollandia vezeti, a második és a harmadik hely kérdéses, a sereghajtó pedig Spanyolország. Igen, furcsa ezt kimondani, de persze ne felejtsük el, hogy még nincs lefutva egyik csoport sem.

Fontosabb adatok:

  • Labdatartás: 58-42
  • Kapuralövés: 9-13
  • Les: 5-5
  • Sárgalap: 1-3
  • Szabálytalanság: 5-18
  • Passzok: 628-410

Holnapra szép szóval is rohadt jó meccsek lesznek, Kolumbia-Görögországgal indítunk, jön egy Uruguay-Costa Rica, ami még csak bemelegítés a nagy összecsapásra, az Anglia-Olaszország. Még 2.50-kor lesz egy Elefántcsontpart-Japán, amivel a szombati nap fog zárulni.

Fotó: Damien Meyer/AFP

Sport-Király

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr616300444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása