Costa Rica tanítja a focit
2014. június 14. írta: Tibi5000

Costa Rica tanítja a focit

A VB talán egyik legnagyobb meglepetése az, hogy Costa Rica a második félidőben olyan könnyű módon lefocizta és ezzel megnyerte a mérkőzést, hogy azt a tegnap vereséget szenvedő, címvédő spanyolok is megirigyelték volna. Mindenesetre, le a kalappal Costa Rica előtt.

A D csoportot, melyet sokak szerint a legkeményebb csoportnak tartják, egy rendkívül jó mérkőzéssel indították: a már említett Costa Rica és Uruguay nézett farkasszemet egymással, melynek végeredménye 1-3 lett. Csak úgy érdekességképpen, ez már a harmadik meccs a 2014-es VB-n, ahol 1-3 a végeredmény.

Kerek fél óra múlva találkozik egymással Anglia és Olaszország, ami szintén nagy meccsnek ígérkezik, holnap írni fogunk róla. Szó szerint holnap, hiszen a meccs maga holnap kezdődik, ha úgy nézzük. 

Mint már Menczer Tamás, a kommentátor is említette, C. Rica kerete "mindössze" 30 millió euró, míg az uruguayi kerete 200 millió, de ahogy mondta, nem a papír focizik.

És mint kiderült, ez így is van. A legbátrabb fogadóirodák is 7.00-es szorzót adtak a csapatnak, szóval aki K. Navas csapatára tett, az tényleg profi sportfogadó, és felvehetné velem a kapcsolatot. :D

A D csoportot szó szerint felforgatta ezzel a győzelemmel, már én sem tudom mit gondoljak. Az a nagy kérdés, ki lesz a második, hiszen Olaszország első helye szinte biztos, azonban ezzel a nyereséggel úgy tűnik, akár még Costa Rica csapata is képes lenne felvenni a harcot a negyeddöntőbe jutásért, ezzel pedig búcsút inteni Uruguaynak és Angliának is.

Ráadásul az egyik kulcsfontosságú játékosukat, M. Pereirát piros lappal sújtották, egy elég csúnya belépő után. Ezután csak jobb jöhet. Vagy mégsem?

Fotók: Action Images

Sport-Király

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr936303056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása