Garaba Imre a válogatottról
2014. június 07. írta: Tibi5000

Garaba Imre a válogatottról

Miután Albániát csak Priskin büntetőjéből sikerült megvernünk, ami azért valljuk be, siralmas teljesítmény, most megmutatjuk, mire is képes a magyar válogatott, ha akar. Azonban ez a gond! A játékosok motiváltsága lent van a béka segge alatt, talán nem elég nekik a sportkocsi, a luxus élet, cserébe, hogy 90 percen át produkáljanak valamit. Pintér Attila ettől függetlenül örül, mert szerinte a győzelem a lényeg, és még hozzátette, Korcsmár Zsolt remekül focizott a meccsen, miközben a játékos a kispadon ült egész mérkőzés alatt. Ez a felkészületlenség egyre kínosabb, és Magyarországnak sem tesz túl jót, hogy minden második külföldi kineveti.

Garaba Imre, aki a Nemzeti Sportnak adott interjút, a nyilatkozatát úgy kezdte, nehéz indulatok nélkül beszélni a helyzetről, ami teljesen igaz. Még az olyanok is felkapják a válogatott teljesítményére a fejüket, akik még hírből sem hallották a focit, és szidják őket. Pintér ezzel kapcsolatban annyit mondott, hogy azért szidják őket, mert szeretik. Nos, had ne mondjak erre semmit...

Egyszerűen érthetetlen, hogy ezek a profinak mondott játékosok hogyan tudnak ilyen unottan, egykedvűen, lélektelenül futballozni, mint tették azt az albánok ellen. Az arcukra volt írva, hogy muszájból léptek pályára, hogy már gyakorlatilag vakáción vannak, és egyszerűen csak túl akarnak lenni a kötelező penzumon. Pedig ők a hazánkat képviselik, az országot minősítik a produkciójukkal. Nem akarok szentimentális húrokat pengetni, de én otthon is felpattanok a fotelből, ha a Himnuszt hallom. Ezeknek pedig szemmel láthatólag ez sem jelent semmit." - mondta el véleményét a 82-szeres válogatott labdarúgó.

Dzsudzsák a fizetéséből annyi sportkocsit összetörhetne, amennyit csak akarna, csak mutasson már valamit a pályán, de amit az elmúlt néhány napba csináltak, arra nincs mentség.

Ha ez a maximum, akkor azt mondom, hogy szörnyű helyzetben van a magyar futball. Tilosban parkolnak, rongyot ráznak, és zsebből megvesznek mindenkit. A szurkolókat nem lehet becsapni. Nincs bennük alázat, hiányzik a motiváció és az akarat" - tette hozzá a legendás futballista.

Mindenesetre Kazahsztán ellen szépíthetünk ma, Pintér Attila még egy újoncot is betett a csapatba, Dibusz Dénest, aki a kapuba áll. 

 

Fotó: Nemzeti Sport Online

Sport-Király

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr506284604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása