Hamilton mindkét edzés legjobbja
2014. április 05. írta: Tibi5000

Hamilton mindkét edzés legjobbja

Van oka örülni Lewis Hamiltonnak, hiszen a Bahreini nagydíj mindkét szabadedzésén ő volt a legjobb. Lesznek azonban még nagy csaták, hiszen őt üldözi többek között a Ferrari, a Red Bull, és a McLaren. 

„Óriási ez a kivilágított pálya, sokkal jobb így este, mint nap közben. Az autóban nem sok a különbség, jól látunk, de a hűvösebb időben könnyebb megóvni a gumikat és az autót. Nagyszerű munkát végeztek a pálya tulajdonosai" - mondta Hamilton, aki azért még hozzátette, a Mercedes autó most sokkal jobb, mint a téli teszteken, és reménykedik az időmérőben valamint a versenyben.

Fernando Alonso-ról pedig pletykák terjengtek, hogy a McLaren-hez megy át, tekintve, hogy a Ferrarinak és neki sem indult túl jól az év. De most véget vetett a pletykálkodásnak, és tiszta vizet öntött a pohárba. 

„Mindenképpen hiszek benne, hogy jó évünk lehet, nagyon szomorú lenne, ha már a harmadik versenyen leírnám az esélyeinket. Az autó még nagyon kezdetleges, és minden lépés, amit a motor vagy az aerodinamika terén megteszünk előre, össze sem hasonlítható azokkal, amelyeket az előző években megszoktunk. Régebben legfeljebb egy tizedet nyerhettünk egy nagyobb fejlesztéssel, most viszont minden kis lépés két-három tizedet jelent körönként. Persze nagy kár érte, hogy hátrányból indultunk, de még Abu-Dzabiba, az idényzáróra is úgy utazunk, hogy esélyünk lesz a vébécímre. Ebben biztos vagyok.”

 

Fotó: Action Images

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr565944881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása