Moyes csalódott magában
2014. március 30. írta: Tibi5000

Moyes csalódott magában

Mint már a legutóbbi cikkünkben is megírtuk, nem áll túl jól David Moyes szénája. Ugyan tegnap 4-1-re elverte az Aston Villa csapatát, az első kilenc helyen álló csapat ellen csak egyszer győzött, és hétszer kikapott.

„Fájtak ezek a vereségek - kezdte el David Moyes, az Everton ex-menedzsere az ESPN-nek - Nagy elvárásaim voltak magammal szemben, mivel egy győztes klubhoz jöttem. Győztes mentalitású vagyok, így csalódtam magamban.”

„Sok mindent véghezvittünk, amiken nem változtatnék. De mindig visszagondolsz arra, mit csináltál, és azt gondolod, talán csinálhattad volna jobban is. Összességében hiányoltam az állandó jó teljesítményt, meg kell találnunk a folytonosságot. Fontos, hogy megnyerjük az összes meccsünket. Kiscsapatok, nagycsapatok, egyre megy, mindegyiket le kell győzni” - tette hozzá a skót.

Még Fernandinho, a Manchester City középpályása is azt mondta, hogy nagyon meglepte, amikor a Manchester ilyen rosszul teljesít. „Először játszottam a Manchester United ellen, mióta a Citybe igazoltam. Az MU nagy múltú klub, jó futballistái vannak és bajnok. Nagyon meglepett, hogy mennyire rosszul futballozott a csapat, könnyen nyertünk. Most azonban teljesen más a helyzet, mivel mi a bajnoki címért küzdünk, ők pedig nem. Az MU már csak a becsületéért küzd. De egy derbi minden országban ugyanolyan, mindkét együttes győzni akar” - mondta a brazil.

ANGOL PREMIER LEAGUE
28. FORDULÓ, ELHALASZTOTT MÉRKŐZÉS

20.45 Manchester United-Manchester City (Tv: Digi Sport1)
29. FORDULÓ, ELHALASZTOTT MÉRKŐZÉSEK
20.45 Arsenal-Swansea (Tv: Digi Sport2 – 22.45, felvételről)
20.45 Newcastle-Everton

A tabellát jelenleg a Chelsea vezeti, de csak négy ponttal van lemaradva a Liverpool, miután tegnap J. Terry öngóljával kikaptak a kékek. Aztán jön a M. City, az Arsenal, és a Tottenham, a Manchester United csak a hetedik. A tabella sereghajtója a Fulham, de kieső helyen van még a Cardiff és a Sunderland.

Fotó: Action Images, archív

Sport-Király

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr725885429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása