Maláj nagydíj: Hamilton a befutó
2014. március 30. írta: Tibi5000

Maláj nagydíj: Hamilton a befutó

hamros_nso_640.jpg_640x372

Hamiltonnak az Ausztrál nagydíjjal ellentétben sikerült első helyet elérnie pole pozícióból, ráadásul duplán örülhet, ugyanis csapattársa, Nico Rosberg a második helyen zárt.

Tagadhatatlanul ez a nap és versenyhétvége a Mercedesé volt, a harmadik végül a német Sebastien Vettel lett a Red Bullal. A VB állás így Rosbergnek kedvezett, mögötte van Hamilton, a de a dobogó utolsó helyén még ott van Alonso 24 ponttal.

A verseny egyébként az elejétől a végéig izgalmas és érdekfeszítő volt, a nap vesztesei Ricciardo, Gutiérrez, Sutil, Vergne, Bianchi, és Maldonado, akiknek fel kellett adniuk a versenyt.

Hamiltoné volt a leggyorsabb kör, ő az 53. körben 1:43:066-al száguldozott. A konstruktőri VB-t a Mercedes vezeti ennek a két helyezésnek köszönhetően, mögötte van a McLaren, a Ferrari, és a Williams Mercedes.

Sport-Király

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr435886152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása