Minden, amit tudni kell a VB-ről
2014. március 19. írta: Tibi5000

Minden, amit tudni kell a VB-ről

Egy fociszerető embernek mi lehet fontosabb, mint a legjobb 32 válogatottnak a legjobb 64 mérkőzését látni? A 2014-es VB-t 2014. június 12. és június 13. között fogják megrendezni Brazíliában. A címvédő Spanyolország, és biztos vagyok benne, hogy ha lesz ellenfele, akkor az Brazília lesz.

Arról nem kell szavalni, hogy a brazilok mennyire is értenek a labdához, de emiatt, hogy ők rendezik a VB-t, most egy óriási lehetőség adatott meg nekik. Mindenkinek ajánlom, hogy egytől-egyig nézzék meg a 12 brazíliai stadion képét felülnézetből, mert egyszerűen csodaszép. 

Az egyetlen negatívum az, hogy a mérkőzések magyar idő szerint elég későn fognak kezdődni, hiszen nem kicsi az időeltolódás Brazília és Magyarország között. Lesz olyan mérkőzés, ami 22:00-kor, vagy 00:00-kor fog kezdődni. (Tudom, ez az igazi focihíveket nem fogja eltántorítani.)

Bosznia-Hercegovina az egyetlen válogatott, amely most először jutott ki a VB-re, ezen kívül már minden ország megmérettette magát a VB-n. Brazília viszi a pálmát, ők hússzor jutottak ki a rangos futballeseményre.

Brazil2014.png

További információkért és csoportokért keressétek fel a Wikipédiát vagy a Nemzeti Sport honlapját, és jó szurkolást kívánok a VB-hez, ami 85 nap múlva fog elstartolni. Juppiii!!

Sport-Király

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr855870227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása