Betelt a pohár Fabregaséknál
2014. február 20. írta: Tibi5000

Betelt a pohár Fabregaséknál

Úgy tűnik, nem bírta tovább idegekkel a Barcelona egyik legjobb játékosa, Cesc Fabregas. Többek között abból lett végképp elege, hogy mindenki folyton azon sír, hogy az a Barcelona már nem az a Barcelona, és a régit soha többé nem láthatjuk. Még Mourinho mesternek is válaszolt, aki szerint a spanyol klub hosszú évek óta gyenge.

Úgy tűnik, José Mourinho, a Chelsea gárdájának edzője mostanában mindenkivel össze akar veszni: most éppen a Barcelonát kritizálta. Nem elég, hogy kedden a Barca megverte 2-0-ra a Manchester City-t, a portugál tréner szerint a mostani időkben a leggyengébb a spanyol klub.

"Inkább a Chelsea sorsolásáról kellene beszélnie, semmi másról - mondta a játékos. - A többi nem az ő dolga. Ha bárkit érdekelne, amit mond, már nem kéne futballoznunk sem." - Saját véleményem szerint igaza van a középpályásnak, de ismerjük Mourinhót, lehet, hogy csak az egészet azért csinálja, hogy bosszantson mindenkit.

"A tabella élén vagyunk, a kupában bejutottunk a döntőbe, a Bajnokok Ligájában pedig elég jól állunk ezzel a manchesteri győzelemmel. Vannak, akik azt szeretnénk, ha állandóan hibáznánk, és egy kicsit túl sokat beszélnek. Néhány napra kussolniuk kellene." - tette hozzá "nemes egyszerűséggel".

Már akkor sem számított jó barátnak a Barcánál, amikor még a Real Madrid csapatát irányította, mind a futballpályán, mind verbálisan.

 

Fotó: FFT (FourFourTwo)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr145824555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása