A kamera okozta Schumacher sérülését?
2014. február 16. írta: Tibi5000

A kamera okozta Schumacher sérülését?

A napokban jelent meg az a pletyka, mely szerint Michael Schumachernek, a világ egyik legjobb F1-es pilótájáénak a balesetét a sisakra szerelt kamera okozta. Egyes újságok szerint a kamera apró darabokra tört, és amiatt szenvedett életveszélyes sérüléseket a hétszeres világbajnok.

A nyomozók azt mondták, Schumacher megfelelő sebességgel ment a baleset előtt, nem hibázott, és még a felszerelésével sem volt semmi probléma.

Az ENSA, vagyis a chamonix-i sí-, és hegymászó akadémia tagjai is megerősítették, hogy a sisak szerkezete meggyengült, amikor Michael nekiütközött a sziklának.

„A sisak teljesen széttört, az ENSA pedig megvizsgálta a darabok anyagát, és mindent rendben talált. De akkor az miért esett szét teljesen az ütközés hatására? Itt jön a képbe a sisakkamera. A laboratórium már megkezdte a teszteket, hogy kiderítse, lehetséges-e az, hogy a kamera gyengítette meg a sisak szerkezetét” - írja a Telegraph.

Annyit elmondtak, hogy Patrick Quincy ügyész hamarosan hivatalos közleményben fogja a nyilvánosság elé tárni a történetet. Schumacher felébresztése egyébként jelenleg is folyamatban van.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr605816678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása