Mourinho szerint Wenger a kudarcok mestere
2014. február 14. írta: Tibi5000

Mourinho szerint Wenger a kudarcok mestere

Úgy tűnik, a Premier League edzői mostanában szófosásban szenvednek: ott kritizálják egymást, ahol csak tudják. Most éppen Mourinho és Arsene Wenger nem ért egyet egymással, Wenger szerint Mourinho azért nem beszél a bajnoki címről, mert fél a kudarctól.

A válaszra, mondanom sem kell, nem kellett sokat várni. Főleg azért, mert Mourinho-ról van szó, aki azt mondta, az Arsenal vezetője a kudarcok mestere.

Azért is izgalmas a helyzet, mert a Chelsea első, míg az Arsenal második, így akár még egészségesnek is mondható a vita a két menedzser között.

„Nagyon nyílt a bajnokság, csak a Chelsea veszítheti el, hiszen ő áll az élen, míg más csapatok megnyerhetik. Mindig is mondtam, sok együttes lesz harcban az elsőségért, és a végéig nyílt lesz a küzdelem. Ha úgy tartod, nem vagy versenyben, nem is veszíthetsz, ilyen egyszerű. A mi dolgunk, hogy megpróbáljunk győzni, ha pedig nem sikerül, vállaljuk a felelősséget. Olyan országban élünk, ahol mindenki azt gondol, akit akar, de nagyon nehéz megtéveszteni az embereket, amikor a csapatod az első helyen áll” - jelentette ki Wenger.

Szokás szerint a maga stílusában folytatta a szópárbajt a portugál edző:

„Ha igaza van, és félek a kudarctól, az azért lehet, mert ritkán bukom el. Nyolc év trófea nélkül, az az igazi kudarc. Wenger a kudarcok mestere. Ha én így szerepeltem volna nyolc éven keresztül a Chelsea-vel, nem tértem volna vissza” - ezekkel a mondatokkal arra utalt Mourinho, hogy az Arsenal 2005 óta semmit nem nyert.

Egy "külső" személy, Gary Lineker is elmondta a véleményét, szerinte Mourinho kicsit túllépett a célon.

„Szerintem Mourinho téved Wengerrel kapcsolatban, aki a világ több pontján is ért el sikereket. Igaz, hogy Wenger nem nyert semmit az utóbbi években, de ehhez nem is volt meg az anyagi háttere. Csapata most remek formában van."

Fotó: Action Images

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr495814997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása