Mourinho szerint a csapata csak egy fiatal csikó
2014. február 11. írta: Tibi5000

Mourinho szerint a csapata csak egy fiatal csikó

A City-t tartja esélyesnek

   Nemcsak remek szakember, de jó matematikus José Mourinho, a Chelsea jelenlegi edzője, aki hosszú számolgatás után megállapította, hogy a Manchester City-t nem érdekli a pénzügyi fair play.

   „Matát harminchétmillió fontért, De Bruyne-t tizennyolcért adtuk el. Ez ötvenötmillió. Maticsot huszonegymillióért, Szalaht tizenegyért hoztuk a télen. Plusz huszonhárommillió az egyenlegünk” - taglalja a portugál, aki csak Kurt Zoumát hagyta ki a felsorolásból.

„Mi a következő évtized csapatát építjük, a Citynek pedig olyan csapata van, ami most tud nyerni. Sok tapasztalt, fejlődőképes, erős játékossal rendelkezik, de nem foglalkozik az UEFA pénzügyi fair play-jel. Nem kell számológép, hogy kiszámoljuk, nyáron csak költött a City” - tette hozzá, aki egyébként úgy gondolja, hogy a Manchester City fogja megnyerni a bajnokságot.

   Saját csapatát ennek ellenére fiatal csikónak nevezte.

   Pellegrini ki is használta az alkalmat, és Mourinho utolsó kijelentésére válaszolt: „Lehet, hogy a Chelsea még csak csikócsapat, de roppant gazdag. Az elmúlt tíz évben ez a csapat költötte a legtöbb pénzt, s ez ebben az évben sem volt másképp.” 

   Úgy érzem, van igazság abban, amit mond.


   Fotó: Reuters

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr945810086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása