Mindjárt kész a Loki-stadion
2014. február 11. írta: Tibi5000

Mindjárt kész a Loki-stadion

   Egyes források szerint már 85%-ban kész van a Debrecen NBI-es csapat új stadionja. Az információk azért is nem alaptalanok, mert a kivitelezők május 1-jére tervezik a bemutatót. Ha ez mind igaz, akkor az első lejátszott mérkőzés az Újpest ellen lehet, vagy egy Kupameccs.

   Minden szurkoló már tűkön ülve várja, hogy önfeledten nézze kedvenc csapatát és majszolja a szotyit, a beruházás költsége 85 százaléknál jár. Ha jól számolom, a visszaszámlálásig kb. két és fél hónap van.

   A képekből látva minden falburkolat lesz, és informatikai egységeket is szerelnek majd be az építménybe. 

   Vagy az Újpest ellen fognak játszani először a stadionba, vagy egy Magyar Kupa-elődöntő visszavágó lehet, de ez persze még függ a sorsolástól és a Loki szereplésétől is.


   A klub honlapján egyébként nyomon lehet követni egy kameraállásból a stadion építését, amely ugyan nem annyira lesz az izgalmas, mint a megnyitó, de el lehet vele szórakozni. (Figyelem! Csak 14:00-kor és 16:00-kor van élő közvetítés.) 

    http://nagyerdeistadion.hu/

   

   Sport-Király



   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr15809367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása