Pintér: Huszti nehéz eset
2014. január 07. írta: Tibi5000

Pintér: Huszti nehéz eset

   Egervári Sándor alaposan eltántorította a válogatottságtól Huszti Pétert, olyannyira, hogy még az új kapitány, Pintér Attila sem tudja visszahívni, legalábbis elsőre nem ment bele.

   

   – A második, harmadik napon már beszéltem vele. Nem akar többet játszani a válogatottban, számáraez nem kapitánykérdés. Én még most sem mondtam le arról, hogy jöjjön, beszélek még vele szerintem, de nagyon nehéz dolgom lesz, mert nagyon határozott. A legjobb négy évében nem volt válogatott, amikor a legjobban tudott volna segíteni. Szabi azt mondta, nem akarja, hogy úgy könyörögjenek neki a visszatérés miatt, mint egy másik játékosnak, akinek direkt nem mondom ki a nevét. - mondta Pintér.

   A kapitány néhány napra Törökországba is elszeretné vinni a válogatott játékosokat:

   – Ahol nem megy a bajnokság, onnan 4-5 napra elengedhetik a légiósokat. Van, akitől még nem jött visszaigazolás, van, akit nem engednek majd, de van esély, hogy páran eljöjjenek 5-6 napra hozzánk.

   Pintér végül köszönete is mondott.

   – Meg kell köszönnöm először is az összes klubnak, vezetőnek, magyar edzői karnak, hogy példaértékűen elengedték a játékosokat, ez vezethet oda, hogy előre mozduljunk. A játékosok nagyon motiváltan, nagyon pozitív gondolkodással érkeztek a táborba. Tegnap egymás "mozgását vettük át", aztán a labdakihozatalon kellett csiszolni, mert azt is át kell venni - fejezte be a szövetségi kapitány, Egervári Sándor utódja.

   (Fotó: MLSZ/Facebook)

   

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr975744849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása