Lewandowski leigazolt a Bayern-hez
2014. január 04. írta: Tibi5000

Lewandowski leigazolt a Bayern-hez

   Végre megtörtént az, amit már hónapok óta skandáltak a futballrajongók: Robert Lewandowski eligazolt a Dortmund-tól a Bayern München-hez. A legdurvább pedig az, hogy a sárga dortmundiak egyetlen egy árva garast sem kaptak, ráadásul a legjobbjukat is elvesztették.

   A bajor csapat saját hivatalos honlapján adta a szurkolók tudtára, hogy Lewandowski átesett az orvosi vizsgálaton, és aláírta a Bayern-nel való szerződését, mely 2019 nyaráig fog szólni, azaz kb. öt évet fog náluk tölteni, hacsak nem hosszabbítja meg.

   Sőt, Robert akkor igazolt el a csapattól, amikor már a szerződése is lejárt, így a dortmundiak semmi pénzt nem kapnak. 

   - Roppant elégedettek vagyunk. Lewandowski a világ egyik legjobb csatára, erősítést jelent a Bayern számára. Boldoguk vagyunk, hogy a mai napon aláírtuk a 2019-ig szóló szerződést - mondta Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München gazdasági társaságának elnöke.

   Lewandowski 2010-ben került a bajor csapathoz, előtte a lengyel Lech Poznan együttesét "szolgálta". Három éves pályafutása alatt több mint száz mérkőzésen lépett pályára, és hatvanhárom gólt rúgott. 

   A lengyel válogatott 2008-óta erősíti.

   

 


A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr295733773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása