Blatternek elege lett a színészkedésből
2014. január 03. írta: Tibi5000

Blatternek elege lett a színészkedésből

   Az tényleg nagy szívás, amikor az ellenfél szinte úgy rogy össze a pálya közepén, hogy hozzá se érsz. A bírók pedig emberek, és ha nem figyelnek egy pillanatra, akár még lapot is adnak az "elkövetőnek". Ezt szeretné most véglegesen eltüntetni Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségi elnöke.

   A FIFA honlapján mondta el véleményét a 77 éves Blatter, aki mélységesen elítéli a színészkedést a futballpályán, ahogy természetesen mi is. Szerinte azzal, hogy húzzák az időt, csak a nézőktől veszik el a kedvet, hogy meccset nézzenek, és fontos percek mennek el a meccsből.

   "Felháborít, hogy a „félholt” játékosok amint a partvonalhoz érnek, egyből meggyógyulnak, és azonnal visszatérnek a pályára" - mondta.

   – A játékvezetőnek egy kis ideig vissza kellene tartani az ügyeskedőket, ugyanis így emberhátrányba sodornák a csapatukat, ami valószínűleg elgondolkodtatná őket. Egyszóval egyfajta időbüntetésre lenne szükség. Mert az utóbbi időben valahogy megerősödött a partvonal feltámasztó ereje, ami igazi orvosi csoda, még a specialisták sem találják rá a magyarázatot... - tette hozzá Blatter.

   Sokan csak ártatlan viccelődésnek tartják a színészkedést, pedig szerintem a futballszeretők nagy része egyetért velem abban, hogy a megjátszásnak a futballpályán nincs helye.


   (Fotó: Isza Ferenc)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr355728646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása