Pintér Attila a szövetségi kapitány
2013. december 19. írta: Tibi5000

Pintér Attila a szövetségi kapitány

   Az MLSZ fél óra alatt döntötte el, hogy nem külföldi szövetségi kapitányunk lesz, nem hívjuk vissza Mészölyt, hanem most már megnyugodhatunk afelől, hogy a válogatottunk még rosszabbul fog teljesíteni. Hölgyeim és Uraim, Pintér Attila!

   Felmerült a Videoton volt edzőjének, Paulo Sousa-nak a neve is, sőt, még Fred Rutten is. Csányi ünnepélyesen bejelentette, hogy nagyon szeretnének külföldi kapitányt. Ennyit az ígéretéről..

   „A kiválasztás szempontjából előnyös, ha egy tehetséges, taktikailag magasan képzett magyar edző kerül a szövetségi kapitányi posztra” - árulta el az MLSZ feje, Csányi Sándor.

   Pintér Attila sokkal jobb edzőnek, mint játékosnak, ez tagadhatatlan, de nem neki kellene elfoglalni a kapitányi posztot. Hogy kinek? Senkinek. A magyar fociból a szerencse és a tudás 1986-óta elpártolt, de valami miatt mégis erőltetjük, évről-évre folyamatosan.

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr595699585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása