Szurkolói fenyegetés hard módban
2013. november 11. írta: Tibi5000

Szurkolói fenyegetés hard módban

   Akár egy harmadosztályú csapatos is kizárhatnak a bajnokságból a saját szurkolói miatt! A Nocerina drukkerei felháborodtak azon, hogy nem engedték be az ultrákat a meccsre, akik a Salernitara ellen játszottak idegenben. Ezután elkezdték fenyegetni a saját játékosaikat, hogy ne álljanak ki pályára, és némelyikük tényleg nem is állt ki. Az eset után az egész edzőség és elnökség lemondott.

   Mindössze húsz percet tudtak lejátszani a mérkőzésből. A bajt az ultrák robbantották ki, akik nem értették, miért nem engedik be őket a harmadosztályú mérkőzésre. Itt ugrott a majom a vízbe! 

   Természetesen lesznek következmények a mérkőzés után, mert a Nocerina rögtön cserélt hármat, és öt játékos pedig sérülésre hivatkozva lement a pályáról. Ők akár két év eltiltást is kaphatnak. 

   Gaetano Fontana, a csapat edzője rögtön lemondott, pedig most hosszabbították meg a szerződését három évre.

   Giancarlo Abete, az elnök ezt mondta: – Ez a sajnálatos eset is jelzi, milyen nagy befolyással lehetnek bűnözői csoportok egyes játékosokra vagy klubokra.

   A Nocerina együttesét akár ki is tehetik a harmadosztályból.

                             

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr915626885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása