Lesérül Messi 6-8 hétre
2013. november 11. írta: Tibi5000

Lesérül Messi 6-8 hétre

   A Barcelona csapata saját közleményében mondta el a sajnálatos hírt, hogy a katalánok ásza, Lionel Messi legalább 6, maximum 8 hétre kidőlt, és nem játszhat mérkőzést. A Betis ellen szerzett egy csúnya szalagszakadást. 

   Csapattársa, Cesc Fabregas azt ajánlja, hogy ne sajnálja az időt a felépülésre: – Ki kell várnia azt az időt, hogy ismét visszatérjen a robbanékonysága. Nekem is hasonló problémám volt mostanában. Ilyenkor először azt hiszed, minden rendben van, aztán rájössz, hogy mégsem. Először én is rosszul viseltem, hogy ki kellett hagynom néhány meccset, de aztán beláttam, hogy ez a Barcelona és minden a fejlődésemet szolgálja. Volt olyan sérülésem, amely fél éven át kínzott, szóval Messinek is szépen ki kell várnia, hogy teljesen meggyógyuljon, hiszen különben nem jön rendbe normálisan – fogalmazott.

   Korábban egyáltalán nem volt megszokott a játékostól, hogy sérült legyen, azonban mostani idényben már többször is a partvonalon kívül figyelte a játékot.

   A Betis ellen, vasárnap, már a 22. percben cserét kért, ezzel tudatta, valami nincs rendben vele. A hivatalos közleményt ma adta ki a katalán csapat, amiben megerősítik a játékos sérülését. 6-8 hétig elbúcsúzunk az aranylábú Messitől.

                                      

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr955626923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása