Sir David Beckham?
2013. november 10. írta: Tibi5000

Sir David Beckham?

   Bizony. Lehet, hogy néhány nap múlva már nem egyszerűen David Beckhamnek, hanem Sir. David Beckhamnak fogjuk hívni a világ egyik legjobb futballistáját. Gondolom nem kell senkinek elmondani, miért is kapja a lovaggá ütést, de ha mégis: nagylelkűségért és közel két évtizedes jótékonykodásaiért. 

   De emellett a sportban elért teljesítménye és más klubok támogatása miatt is nagyra tartják, és hamarosan lovaggá ütik. Hamarosan a feleségét sem úgy kell hívni, hogy Victoria, hanem hogy Posh-Spice Lady Victoria.

   A 2012-es Olimpiai játékok nagykövete még nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, de ha a hírek igazak, akkor a ceremónián Vilmos herceg is részt vesz, aki az ex-futballista jó barátja is egyben. 

                       Lovaggá ütik David Beckhamet?

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr945623482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása