Könnyed haladás győzelem
2013. november 10. írta: Tibi5000

Könnyed haladás győzelem

   Meglepő módon könnyedén nyert a Szombathelyi Haladás a Ferencváros ellen, méghozzá 0-3-ra. A dolog azért is szép, hogy a győztes csapat idegenben volt. Ritka az ilyen dolog az NB1-ben.. A vasárnapi mérkőzés után a Haladás már öt mérkőzés óta veretlen.

OTP Bank Liga, 14. forduló:
Ferencváros-Szombathelyi Haladás 0-3 (0-2)
Puskás Ferenc Stadion, 5000 néző, v.: Fábián
gólszerzők: Halmosi (10., 64.), Ugrai (22.)
sárga lap: Besic (55.), Busai (86.), illetve Radó (8.), Guzmics (17.), Iszlai (39.), Németh M. (88.)
Ferencváros:
Jova - Gerson (Buzsáky, 67.), Mateos Ramajo, Besic, Bönig (Busai, 80.) - Somalia, Gyömbér, Holman (Diallo, a szünetben), Józsi, Jenner - Böde
Szombathelyi Haladás:
Rózsa - Fehér Z., Guzmics, Devecseri, Bosnjak - Ugrai (Gyurján, 89.), Simon Á., Nagy I. G., Iszlai, Halmosi (Schimmer, 76.) - Radó (Németh M., 83.)
   A Haladás csapata már korán vezetést szerzett, ami miatt a Ferencváros védekezése és az egész csapata leblokkolt, így a másodikat, majd később a harmadik gólt is könnyedén bekapták.
   Emellett azt is hozzá kell tenni, hogy a vendég együttes sokkal jobban és erőteljesebben futballozott, úgyhogy megérdemelten hozták el a Ferencvárostól a három pontot.
   A Haladás így most a negyedi helyen áll, a Ferencváros pedig csak a hatodikon. Hogy lesz ebből bajnoki cím, amit annyi Fradi drukker emlegetett?..

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr765625432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása