Inkább a csapatára koncentrál Köteles, mint a válogatottra
2013. november 10. írta: Tibi5000

Inkább a csapatára koncentrál Köteles, mint a válogatottra

   A Genk-Anderlecht rangadó mérkőzésén szólalt meg Köteles László, a Genk egyik alapembere, akit arról faggattak az újságírók, vajon miért nem kap meghívót a válogatotthoz. Köteles Laci szépítés nélkül azt mondta, nem sír a válogatottság után, inkább a klubcsapatára koncentrál.

   Ebben a bajnoki kiírásban már hét mérkőzés óta nem kapott gólt a Genk hálóőre, ami óriási dolog, főleg egy olyan erős bajnokságban, mint a belga, ráadásul az Európa-Ligában is jól menetel a csapata, és Ő is.

   A voetbalnieuws.be a vasárnapi mérkőzés előtt arról kérdezte a magyar kapust, akit a csapat egyik legjobbjának tartanak, hogy szerinte miért nem szerepel a válogatottnál:

   - Talán Magyarországon furcsának találják majd, de nem sírok a sarokba húzódva amiatt, hogy nem kapok meghívót a válogatottba. Inkább a klubcsapatomba koncentrálok, amíg a stadionban a szurkolók a nevemet kiabálva éltetnek, nagyon elégedett vagyok, az én dolgom most az, hogy a belga drukkereket boldoggá tegye – nyilatkozta kendőzetlenül.

                               

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr865622955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása