Ez volt Kováts Viktor utolsó ugrása
2013. október 09. írta: Tibi5000

Ez volt Kováts Viktor utolsó ugrása

   Nemrég találták meg holtan Kínában Kováts Viktort, az ismert extrém sportolót, aki több mint 1250 alkalommal hajtott végre ejtőernyőst ugrást, és 250 bázisugrást. Sajnos most nem sikerült a mutatvány, ami a sportoló életébe került. 

   Egy kínai TV filmre is vette, majd le is adta csatornáján a magyar sportoló utolsó ugrását, aki kora ellenére hatalmas tapasztalattal rendelkezett:

   – Letaglózott sporttársam és barátom elvesztése. Volt közös extrém ugrásunk is, és terveztünk is egyet, de ez már nem valósulhat meg. Egészen biztos, hogy emberi mulasztás okozhatta a tragédiát. Az ilyen ugrásoknál a leggyakoribb a sziklához ütközés, az ernyő 100 százalékig megbízható – nyilatkozta a Blikknek Sziklai Zsolt ejtőernyős oktató.

   Az akkori barátnőjétől kapott ajándékba egy tandemugrás lehetőséget, azóta lett szerelmes az extrém sportok világába. Több mint 100-al csapódott bele egy sziklafalba a sportoló, akinek hazahozatalát a külképviselet intézi.

   Kováts Viktor 33 éves éves volt.

                                         

        

   

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr845560911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása