Hiba a hollandok játékában - Egervári szerint
2013. október 02. írta: Tibi5000

Hiba a hollandok játékában - Egervári szerint

   Akár kellemes meglepetését is okozhatunk a Hollandia elleni meccsen, ugyanis a válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor úgymond hibapontokat talált a hollandok játékában. Ha erre rátapintunk, bármi megtörténhet.. A kapitány hozzátette, nem gondolkodik a lemondásán. egyenlőre csak a válogatottra koncentrál. 

   Az M1 Ma reggel című műsorában nyilatkozott Egervári, aki bővebben kifejtette, Ő hogy képzeli el a hollandok elleni októberi sorsdöntő futballmeccset:

   - A rutin hiányozni fog az utolsó két mérkőzésen, hiszen Juhász Rolira és Gera Zolira sem számíthatunk, de igaz ez Pintér Ádámra is, aki talpcsont problémákkal küzd, így le kell mondanunk az ő szerpeléséről is. Kíváncsiak vagyunk, hogy mit tudunk produkálni Amszterdamban, a holland támadók a világ legjobbjai közé tartoznak, de védekezésben vannak hibapontok, amelyekre ha rá tudnánk tapintani, akkor kellemes meglepetést okozhatunk. Sorsoláskor a nemzetközi szaksajtó egyértelműen holland és török továbbjutást várt, mi azonban felborítottuk a papírformát azzal, hogy egyszer legyőztük egyszer pedig döntetlent értünk el Törökországgal szemben. Megvalósulni látszanak azok a várakozások, amelyeket velünk szemben támasztottak, még akkor is, Hollandiában nem mi vagyunk az esélyesek. Tisztességesen végzem a munkámat, remélem Hollandiában is hozzá tudunk tenni pluszt a magyar labdarúgáshoz. A továbbiakban is úgy szeretnék dolgozni, hogy a jövőt is formáljuk, amellett persze a soron következő mérkőzés győzelmére kell koncentrálni - mondta.

                                         

   (Fotó: mlsz.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr385547657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása