Nem léphet pályára Gera
2013. szeptember 25. írta: Tibi5000

Nem léphet pályára Gera

   Nem léphet pályára ma a West Bromwich Albion színeiben Gera Zoltán, a válogatott egyik kitűnő játékosa. Kisebb sérülést szedett össze, és ezzel a mondattal indokolta, miért nem tud játszani: "Kicsit át lettem szabva". 

   Már kedden tudni lehetett, hogy bizony nem lesz a pályán a WBA-Arsenal ligakupa mérkőzésen Gera Zoltán. Az elmúlt héten szedett össze egy kisebb sérülést, ami sajnos megakadályozza a játékban. 

   A Facebook oldalára írta ki az alábbi mondatokat:

   "Sziasztok! Több aggódó üzenetet kaptam, mivel tegnap este a WBA honlapon megjelent egy hír, hogy a tervekkel ellentétben ma mégsem játszom a kupameccsen. Nos, mindenkit szeretnék megnyugtatni, nincs komolyabb gond, de ezt a meccset valóban kihagyom. A combhajlítóizmom húzódott meg egy kicsit, így pár napig vissza kell vennem az edzésekből is. Boldog nem vagyok tőle, de az orvosok szerint ez majdnem várható is volt, mivel nagyon komoly munkát végeztem az elmúlt hetekben, és ilyenkor előfordulnak az ilyen fáradásos sérülések. Hogy miért pont a combom? Nos, ez egyszerű, a sérült térdszalagomat a combhajlítómból pótolták. Kicsit át lettem szabva, és ennek vannak ilyen következményei, de a dokik szerint két hét múlva talán már tétmeccset játszok. Köszi még egyszer a jókívánságokat!"

   Jobbulást kívánok neki! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr85533107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása